Še malo, pa bo tu težko pričakovana nedelja, 18. junija 2017, ko bomo v Zgornji Savinjski dolini ponovno tekli v tako lepem številu. Veseli nas, da ste z nami, trenutno imamo že več kot 235 prijav.

Da bo v nedeljo vse potekalo gladko, imamo za vas eno prošnjo in par obvestil:

  1. Prosimo, preverite, če so na seznamu prijavljenih vaši pravi podatki. Če niso ali če ste vi štartnino že plačali, pa piše, da je še niste, nam popravke in dokazila pošljite čimprej na info@maraton-savinja.si.
  2. Pripeljite s seboj tudi otroke in jih prijavite na otroški Bimbo tek. Naša velika želja je, da bi že najmlajši vzljubili naravo in svobodo gibanja v naši prelepi dolini.
  3. Če želite, lahko štartne številke in darilne vrečke prevzamete že v soboto, 17. junija popoldne. Prevzemno mesto bo v baru Gams in rožice, delovalo bo od 17:00 do 19:00.
  4. Vabimo vas, da si že danes ogledate naš interaktivni zemljevid, ki poleg trase prikazuje tudi možnosti parkiranja v bližini prireditvenega prostora. Še opozorilo za tiste, ki sicer Mozirje dobro poznate: na sejmišču v nedeljo zaradi spremenjene trase teka ne bo možno parkirati.
  5. Na seznamu prijavljenih preverite tudi, ali so na njem vsi vaši prijatelji. Če jih ni, jih še enkrat povabite, naj se prijavijo. Spletne prijave so odprte še do srede, 14.6., nato pa bodo prijave možne še v soboto od 17:00 do 19:00 (bar Gams in rožice pri vhodu v Mozirski gaj) ter v nedeljo od 8:00 do 9:30 na prireditvenem prostoru.

Toliko zaenkrat. Spremljajte novice na naši spletni in Facebook strani. Nasvidenje v nedeljo, nestrpno vas že pričakujemo!