Roke gor vsi, ki že komaj čakate naslednji tekaški dogodek!

Mi smo že zelo neučakani in hkrati optimistični, da ga bomo doživeli kmalu. Glede na razvoj dogodkov upamo, da ima Maraton Savinja s 14. junijem datum, ko bo že dovoljeno, da se podružimo in skupaj stečemo cilju naproti.

Ker verjamemo, da pozitivne misli (in dejanja) prinašajo pozitivne rezultate, smo se odločili, da še dodatno spodbudimo naša prizadevanja, da 14. junija Maraton Savinja bo izveden. Z organizacijskega vidika imamo vse pripravljeno, se pa trenutna situacija zaradi pandemije pozna pri skromnem številu prijavljenih. Želimo si, da nas podprete. To lahko naredite tako, da se že zdaj prijavite na Maraton Savinja in nam s tem konkretno pokažete, da si želite druženja s tekaškimi prijatelji na naši prelepi, zeleni trasi ob Savinji.

Kaj pridobite, če se prijavite že zdaj? Poleg tega, da nam izrazite podporo v prizadevanjih za izvedbo teka, sodelujete tudi v tedenskem nagradnem žrebanju. Vsak teden bomo med vsemi prijavljenimi izžrebali nekoga, ki bo prejel lepo knjižno nagrado.

In kaj če 14. junija druženje še ne bo dovoljeno? Tudi nam je zdravje ena najpomembnejših vrednot in seveda se zavedamo, da se lahko zgodi, da zaradi preventivnih ukrepov množične prireditve še ne bodo dovoljene. Za tak primer imamo pripravljenih več rezervnih scenarijev, vendar zaenkrat vse misli usmerjamo v 14. junij. Vam pa zagotavljamo, da vi ne tvegate ničesar. V kolikor bi v skrajnem primeru prireditev za letos odpovedali, bomo vsem prijavljenim štartnino 100% vrnili v celoti.

PRIJAVI SE ZDAJ!

Pravila nagradne igre

Nagradna igra traja od 20. aprila do 29. maja 2020. V tem času bomo vsako soboto izvedli žrebanje med vsemi, ki se boste prijavili do dneva pred žrebanjem (torej do petka ob 23:59). Kdor se prijavi prej, si torej poveča možnosti in sodeluje v žrebanju tudi vsak naslednji teden. V žrebanju sodelujejo tudi vsi, ki so se prijavili pred 20. 4. 2020. Izžrebani bo prejel knjižno nagrado s tekaško tematiko. Rezultati žrebanja bodo objavljeni takoj po žrebanju na tej spletni strani, nagrajenec pa bo po e-pošti prejel obvestilo in poziv, da nam sporoči naslov, kamor mu nagrado pošljemo.

Datumi žrebanja:

  • 25. 4. (za prijave do vključno 24. 4.) – nagrajenec: Tadej Črešnik
  • 2. 5. (za prijave do vključno 1. 5. ) – nagrajenec: Igor Kranjc
  • 9. 5. (za prijave do vključno 8. 5.) – nagrajenka: Lidija Goričan
  • 16. 5. (za prijave do vključno 15. 5.)
  • 23. 5. (za prijave do vključno 22. 5.)
  • 30. 5. (za prijave do vključno 29. 5.)

Hvala, ker ste z nami!

Organizator in izvajalec nagradne igre je Športno društvo T.E.A.M., ki je tudi organizator Maratona Savinja.

ŠD T.E.A.M.
Cesta na Lepo Njivo 5
3330 Mozirje

Dodatne informacije v zvezi Maratonom Savinja in nagradno igro dobite na info@maraton-savinja.si.