Loading Dogodki

Vstopnice

Neomejeno na voljo
Maraton Savinja 14. 6. 2020 - Zgodnja prijava20,00 Zgodnje prijave sprejemamo do 31. 1. 2020. Po tem datumu bo cena 25 €.

Postopek prijave

Dobrodošli na strani za prijavo na Maraton Savinja. Prijava poteka v štirih korakih:

  1. Vnesite število oseb, ki jih želite prijaviti
    (V razdelku “Vstopnice” vpišite številko ali klikajte na + / -, da določite ustrezno število. Nato kliknite na gumb “Dodaj v košarico“).
  2. Odprla se vam bo stran “Košarica”, kjer preverite izbrano število vstopnic.
    Če imate kodo za popust, jo lahko na tem mestu vpišete. Nadaljujte s klikom “Nadaljuj na blagajno“.
  3. V tretjem koraku vnesete podatke o udeležencih. Ko vnesete vse podatke, kliknite na gumb v spodnjem levem kotu “Shrani podatke o udeležencih“. Ko so podatki shranjeni, nadaljujete s klikom na gumb “Blagajna“.
  4. Skoraj ste že na cilju. Vpisati morate le še podatke o plačniku. Če imate kakšno posebno željo, sporočilo, imate na voljo posebno polje, kjer nam lahko to napišete. Nato le še izberete način plačila (po predračunu, s kreditno kartico (MasterCard, Visa) ali s PayPalom), potrdite strinjanje s pogoji poslovanja in kliknete na gumb “Kupi“.

Potrdilo o prijavi (in podatke za plačilo, če izberete plačilo po predračunu) boste prejeli na e-naslov, ki ga boste vnesli pri plačniku. Ko bo potrjeno, da je prijava plačana, boste vstopnice prejeli po e-pošti. Na vstopnici bo tudi QR koda, ki jo lahko uporabite za hitrejši postopek pri prevzemu štartne številke.

Dodajte si dogodek v svoj koledar: