Loading Dogodki
Ta dogodek se je že zgodil.

Vstopnice

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vstopnice are no longer available
V primeru, da bi dogodek zaradi trenutne situacije s koronavirusom morali odpovedati, se zavezujemo, da vsem prijavljenim vrnemo 100% znesek prijavnine.

Postopek prijave

Dobrodošli na strani za prijavo na Maraton Savinja. Prijava poteka v štirih korakih:

  1. Vnesite število oseb, ki jih želite prijaviti
    (V razdelku “Vstopnice” vpišite številko ali klikajte na + / -, da določite ustrezno število. Nato kliknite na gumb “Kupi vstopnice“).
  2. Odprlo se vam bo okno, kjer  vnesete podatke o udeležencih. Ko vnesete vse podatke, kliknite na “Shrani in preglej košarico“. Ko so podatki shranjeni, nadaljujete s klikom na gumb “Nadaljuj na blagajno“.
  3. Skoraj ste že na cilju. Vpisati morate le še podatke o plačniku. Če imate kakšno posebno željo, sporočilo, imate na voljo posebno polje, kjer nam lahko to napišete. Nato le še izberete način plačila (po predračunu, s kreditno kartico (MasterCard, Visa) ali s PayPalom), potrdite strinjanje s pogoji poslovanja in kliknete na gumb “Kupi“.

Potrdilo o prijavi (in podatke za plačilo, če izberete plačilo po predračunu) boste prejeli na e-naslov, ki ga boste vnesli pri plačniku. Ko bo potrjeno, da je prijava plačana, boste vstopnice prejeli po e-pošti. Na vstopnici bo tudi QR koda, ki jo lahko uporabite za hitrejši postopek pri prevzemu štartne številke.

Dodajte si dogodek v svoj koledar: