Organizatorji Maratona Savinja smo hvaležni vsem, ki ste na kakršen koli način pomagali, da je tek uspel. O uspehu pričajo tudi številne pohvale, ki so nam jih izrekli udeleženci te lepe tekaške prireditve. Zelo veliko vlogo pri izvedbi teka ste odigrali tudi sponzorji.

Odločitev, da se v Mozirju po enoletnem predahu ponovno oživi tekaška prireditev, se je zgodila konec marca 2017, kar pomeni da smo imeli organizatorji za pripravo celotnega dogodka na voljo le slabe tri mesece, sploh če upoštevamo, da organizacija Maratona Savinja ni naše primarno delo, ampak smo dogodek organizirali v našem prostem času. Zato smo še toliko bolj hvaležni vsem sponzorjem in prostovoljem, ki ste svojo pomoč ponudili v različnih oblikah. Organizatorji, člani Športnega društva T.E.A.M. smo namreč prepričani, da je Maraton Savinja v takšni meri uspel zaradi vaše pomoči.

Na prošnje za sponzorstva ste se odzvala številna podjetja iz bližnje in daljne okolice Mozirja. Nekatera podjetja ste pomagala z nakazili denarja ali nagradami za zmagovalce, druga ste posodila določene pripomočke ali pa ste nam brezplačno ponudila znanja ali storitve, ki jih opravljate. Za izvedbo prireditve se organizatorji zahvaljujemo vsem podpornikom oz. prijateljem Maratona Savinja.

HVALA:

 1. BIT-AUDIO
 2. BROOKS
 3. BSH HIŠNI APARATI D.O.O.
 4. CEROZ D.O.O.
 5. CVETLIČARNA TULIPAN
 6. FIVEFINGERS
 7. GARMIN
 8. GASILCI MOZIRJE
 9. TRGOVINA GLAMOUR
 10. GOLTE
 11. HERBAL GLAMPING RESORT LJUBNO
 12. HIGH5
 13. HRAM NARAVE
 14. IZLETNIK CELJE D.O.O.
 15. IZOLES
 16. JOMA
 17. KAMP MENINA
 18. KLS LJUBNO D. O. O.
 19. KOMPAS
 20. LISCA
 21. MEDIJA LES
 22. MICO
 23. MIZARSTVO STOPAR
 24. MOGRAD D. O. O.
 25. MVM SERVIS D. O. O.
 26. OBČINA MOZIRJE
 27. OČESNA OPTIKA LIKEB TERNIK
 28. OKREPČEVALNICA RIBIČ
 29. PENZION PLANINSKI DOM MAJERHOLD
 30. PIZZERIA AFRIKA
 31. POLČNIK PETER
 32. PRO-TIME D. O. O.
 33. RAČUNALNIŠKA TRGOVINA F10
 34. RADIOKLUB MOZIRJE S51DSW
 35. RANČ BURGER VENIŠE
 36. SAM D. O. O.
 37. SAVINJSKE NOVICE
 38. SLIKOPLESKARSTVO G4
 39. STEYER VINO
 40. TESARSTVO-KROVSTVO NAPOTNIK
 41. TOPATLET
 42. ZLATARSTVO ROŽIČ
 43. PROSTOVOLJCI

Če se kateremu od vas zdi, da smo vas premalo izpostavili, se vam opravičujemo in obljubimo, da bo naslednje leto celotna organizacija na še višjem nivoju, saj smo s pripravami začeli že zdaj.