Odštevamo ure do tretjega Maratona Savinja. Sporočamo nekaj koristnih informacij, ki vam bodo koristile, da se boste lahko mirno pripravili na štart vašega izziva.

Otroški Bimbo tek

Tudi otroci se morajo prijaviti pri prijavni službi, da bomo evidentirali vse udeležence. Štart otroškega teka je ob 9:00, zato otroke prijavite vsaj do 8:45.

Prijave in prevzem štartnih številk

Štartne številke lahko prevzamete v soboto, 15.6. med 17:00 in 19:00 in v nedeljo pred štartom, med 8:00 in 9:30. Lokacija: pred barom Gams in rožice, na glavnem prireditvenem prostoru (parkirišče pred Mozirskim gajem).

Tako v soboto popoldne, kot v nedeljo zjutraj bodo še možne prijave in plačilo štartnine za tiste, ki je še niso poravnali.

Pomembne lokacije

Vse pomembne točke (parkirišča, okrepčevalnice, trase…) si lahko ogledate na zemljevidu. Zemljevid si lahko povečate in tako bolj podrobno pogledate določeno območje.

Parkiranje

Prosimo, parkirajte na urejenih parkiriščih. V neposredni bližini prireditvenega prostora parkiranje zaradi posebnega prometnega režima ne bo možno. Preveri parkirišča

Štart na 6, 10 in 21 km

Iz varnostnih razlogov ter zaradi zagotavljanja boljših pogojev teka bodo tekači na 6 km štartali točno ob 10:00, tisti na 10 in 21 km pa približno 5 minut za njimi.

Želimo vam mirne priprave in dober tek!