Savinjske novice, edini zgornjesavinjski časopis, ki je Maraton Savinja medijsko pokrival že lani, je imel v eni izmed svojih kampanj slogan “Če o dogodku nismo poročali, se ni zgodil”. Drugo izvedbo Maratona Savinja bosta letos medijsko podprla tudi Radio 1 in Planet TV. Do junija je še dovolj časa, da nas podprete tudi vi. Vabljeni.

Organizatorji smo veseli, da sta se za podporo našega dogodka odločila tudi dva v Sloveniji zelo prepoznana in razširjena medija: Radio 1 in Planet TV. Ko si našo zgodbo želijo predstaviti mediji takšnega formata, vemo, da smo na pravi poti. Zelo smo veseli, da bodo medijski pokrovitelji Maratona Savinja širili dober glas o nas tudi v deseto vas.

Podprite Maraton Savinja tudi vi

Pri organizaciji srednje velikih dogodkov, kamor spada tudi mozirski tek, ni nikoli dovolj sponzorjev in donatorjev. Veseli smo vsakršne podpore, pa naj gre za denarno nakazilo, prisevek nagrad za najboljše tekače ali pomoč v obliki znanja. Lani smo že združili moči z nekaterimi društvi iz Mozirja in Nazarij. V 2018 bomo to sodelovanje le še utrdili, ker verjamemo, da je v povezovanju moč. Skupaj zmoremo največ. Letos smo se že povezali tudi z Istrskim maratonom.

Če bi tudi vi želeli pomagati in podpreti odlično športno prireditev ter se predstaviti široki množici tekačev, vas vabimo, da si ogledate našo sponzorsko ponudbo in stopite v stik z nami.